4 autocars de Tordera es mobilitzaran a la manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona


L’Assemblea Nacional Catalana ha iniciat els preparatius per a la propera Diada de Catalunya, la gran mobilització anual independentista a Barcelona, que enguany tindrà com a epicentre Plaça Espanya. Els torderencs i torderenques que participin en la manifestació estan assignats al tram número 24 del Maresme. El coordinador local, Quim Bou explica com es presenta la diada d’enguany.

ANC 1

També es poden adquirir les samarretes especials per la diada. L’ANC remarca la importància d’assistir aquest 11-S a la manifestació, en un moment que es percep cert desànim arran de les eleccions municipals i els pactes que s’han desenvolupat entre partits. Escoltem Quim Bou.

ANC 2

La intenció és que aquest 11 de setembre sigui una jornada reivindicativa durant tot el dia. Per aconseguir-ho, en tot el recorregut de la manifestació hi haurà paradetes informatives sobre les diferents campanyes de l’ANC com els projectes de consum estratègic o eines de país, entre d’altres.

ANC 3

Aquest dies, l’assamblea també està difonent la manifestació de la diada, a través d’una falca radiofònica. L’escoltem.

falca ANC

A Tordera, l’ANC convida a la participació com cada any a la marxa de torxes nocturna i l’ofrena floral prèvies a la gran manifestació, el dia 10 de setembre.