Ciutadans Tordera no assistirà als actes institucionals de l’Onze de Setembre


La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tordera, Míriam Rocabruna, ha anunciat  que Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada. Miriam Rocabruna ha explicat que això serà perquè ¨els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat¨.

rocabruna diada 1

La portaveu de Cs ha apostat per la celebració d’una Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no tingui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació. En aquest sentit la portaveu de la formació taronja ha recordat que ¨des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi ¨.

rocabruna diada 2

El partit va aconseguir per primera vegada representació a l’Ajuntament en les passades eleccions municipals.