Tall a la carretera C-35 per obres al pont metàl·lic sobre la riera de Santa Coloma


Nou tancament del pont metàl·lic sobre la riera de Santa Coloma a la C-35, al punt quilomètric 73+150 i desviament del trànsit pel pont nou durant les nits d’avui 9 i dimarts 10 de setembre de les 22:00h a les 7:00h. Es farà un tall total de la carretera C-35 al PK 73+150, a causa de les feines d’estesa d’aglomerat. Les vies alternatives pels conductors serà fer el tram Hostalric – Tordera per la BV-5122, o bé per l’Ap-7 entre les sortides d’Hostalric i Maçanet de la Selva.

El pont de ferro situat a la carretera d’Hostalric a Tordera que travessa la riera de Santa Coloma consta de dues grans baranes en forma de dos arcs rebaixats units amb tres embigats encreuats. El pont és originari de Granollers i data de principis del segle XX.  L’estructura va estar en servei a Granollers sobre el riu Congost fins el gener de 1939 quan va ser dinamitat per les tropes republicanes durant la retirada. La meitat va quedar intacta i l’altre destruïda. La meitat intacta va ser transportada fins a la Selva en la seva ubicació actual.