Ràdio Tordera dona a conèixer les fotografies finalistes en la vuitena edició del concurs #fmtordera a Twitter i Instragram


Ràdio Tordera donarà a conèixer pròximament el guanyador/a del concurs de fotografia de la Festa Major a través de Twitter i Instagram. El nom del premiat es farà públic a través del compte de l’emissora en aquesta xarxa, que era on s’havien d’enviar les fotografies.

El jurat ha donat a conèixer les tres fotografies finalistes. En elles es mostren la porta del campanar de Tordera,  estris d’un participant en el concurs de castells de sorra i un instant de la festa a les barraques. Els seguidors de les xarxes socials de la ràdio poden votar a la seva preferida, clicant un m’agrada a la seva elecció.

Aquesta iniciativa pensada per a dispositius mòbils i amb la Festa Major com a protagonista, tenia l’objectiu de dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals, a la vegada que es potenciava la presència de Ràdio Tordera al Twitter i Instagram.

Al llarg d’aquests dies, l’emissora ha rebut més de 200 fotografies, entre les quals s’escollirà la guanyadora. El seu autor s’endurà un lot de productes de comerç local. Aquesta és la vuitena edició d’aquest concurs de fotografia de la Festa Major a dispositius mòbils, el qual ha comptat amb una bona participació.