IniciAppEl torderenc Biel Pla jugarà aquesta temporada amb el primer equip del...

El torderenc Biel Pla jugarà aquesta temporada amb el primer equip del Palamós CF

El passat 13 d’agost el Palamós CF va presentar i confirmar a través de les xarxes socials, el fitxatge del torderenc Biel Pla de 19 anys pel primer equip que milita a la primera catalana per segon any consecutiu.  Pla, va començar la seva trajectòria futbolística amb només tres anys a les files del CFTordera fins al canvi de futbol set a futbol onze (canvi d’aleví a infantil) on va fer el salt fitxant pel Girona FC. Va vestir la samarreta vermella-blanca durant sis temporades. Cal destacar que durant aquesta etapa, va estar convocat amb la selecció catalana sub 18 i sub 16. Amb aquesta última va tenir la oportunitat de disputar els campionats d’Espanya. La temporada passada va fitxar pel Gimnàstic de Manresa disputant la categoria juvenil a divisió d’honor. Finalment aquesta temporada torna a canviar d’aires per vestir la samarreta del club degà de Catalunya, el Palamós CF.  El mateix protagonista, en declaracions a Ràdio Tordera, explicava les seves primeres sensacions.

Pla sensacions 1

Per altra banda, el defensa torderenc s’ha marcat com a objectiu personal, acumular minuts en el que significarà la seva primera temporada en el futbol amateur i continuar agafant experiència. Malgrat això, Biel Pla busca seguir formant-se com a jugador. Ell mateix ens comentava el que pot aportar al conjunt empordanès.

Pla aportacions 2

Finalment, el nou conjunt de Biel Pla va començar la pretemporada el 16 de juliol però fins el passat 7 d’agost el torderenc no va acabar de incorporar-se a les files del Palamós CF.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES