El torderenc Biel Pla jugarà aquesta temporada amb el primer equip del Palamós CF


El passat 13 d’agost el Palamós CF va presentar i confirmar a través de les xarxes socials, el fitxatge del torderenc Biel Pla de 19 anys pel primer equip que milita a la primera catalana per segon any consecutiu.  Pla, va començar la seva trajectòria futbolística amb només tres anys a les files del CFTordera fins al canvi de futbol set a futbol onze (canvi d’aleví a infantil) on va fer el salt fitxant pel Girona FC. Va vestir la samarreta vermella-blanca durant sis temporades. Cal destacar que durant aquesta etapa, va estar convocat amb la selecció catalana sub 18 i sub 16. Amb aquesta última va tenir la oportunitat de disputar els campionats d’Espanya. La temporada passada va fitxar pel Gimnàstic de Manresa disputant la categoria juvenil a divisió d’honor. Finalment aquesta temporada torna a canviar d’aires per vestir la samarreta del club degà de Catalunya, el Palamós CF.  El mateix protagonista, en declaracions a Ràdio Tordera, explicava les seves primeres sensacions.

Pla sensacions 1

Per altra banda, el defensa torderenc s’ha marcat com a objectiu personal, acumular minuts en el que significarà la seva primera temporada en el futbol amateur i continuar agafant experiència. Malgrat això, Biel Pla busca seguir formant-se com a jugador. Ell mateix ens comentava el que pot aportar al conjunt empordanès.

Pla aportacions 2

Finalment, el nou conjunt de Biel Pla va començar la pretemporada el 16 de juliol però fins el passat 7 d’agost el torderenc no va acabar de incorporar-se a les files del Palamós CF.