L’Ajuntament vol conèixer l’opinió de la ciutadania sobre la Festa Major de Tordera 2019


Una vegada tancats ja tots els actes de la programació de la Festa Major,  les regidories de Joventut, Festes i els diferents departaments de l’Ajuntament han  iniciat un procés de  balanç del que és un dels esdeveniments més importants de l’any al nostre poble.

Per aquest motiu i amb l’objectiu d’obrir aquest procés de valoració a la ciutadania, les àrees de Festes i Joventut han elaborat el següent formulari per conèixer l’opinió dels ciutadans i poder millorar la Festa dels propers anys. 

Des de l’enllaç a www.tordera.cat podreu respondre d’una forma ràpida i senzilla un seguit de preguntes que ens permetran recollir les vostres sensacions de la darrera Festa Major i tenir en compte les vostres inquietuds de cara a properes edicions.