Aquest proper cap de setmana el CPTordera organitza el IV torneig Marc Serra


Aquest proper cap de setmana el Club Patí Tordera dóna el tret de sortida al quart torneig d’hoquei patins Marc Serra. Enguany i com a novetat respecte l’edició anterior, l’entitat tornen al format de només un cap de setmana, del divendres sis de setembre fins al diumenge dia 8. Hi haurà partits de diferents categories segons el dia, i així també recuperant la categoria d’equips estatals OK Lliga Plata. El Pavelló Parroquial, serà la seu de tots els partits. Les categories que participaran a l’esdeveniment són equips base tant de primer any com de segon, des de la iniciació fins al primer equip OK Lliga Plata, una manera de provar l’equip en el període de pre-temporada. Sergio Alonso, coordinador del Club Patí Tordera ens parla del torneig d’enguany.

 

sergio torneig 1

 

El CP Vilanova, Hoquei Barberà, el CP Vic, el CP Caldes, el Sentmenat, el CP Blanes Athletic, el CH Salt, CH Ripollet i el CE Arenys de munt seran els equips participants de l’edició d’enguany.  Els partits s’iniciaran el divendres per la tarda on disputaran només equips de les categories Juvenil i Júniors. Dissabte pel es jugarà la categoria Prebenjamí i per la tarda iniciació 2013, Infantil, Catalana i Fem-13. Per finalitzar el torneig, diumenge competiran: Benjamí, Aleví i l’estrena del primer de l’OK Lliga Plata.