Calvet creu que les alternatives a l’ampliació de la C-32 crearien “problemàtiques de congestió i de qualitat de l’aire”


El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, considera que les alternatives a l’allargament de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar  comportarien “problemàtiques de congestió i de qualitat de l’aire”. En una entrevista a l’ACN, Calvet ha recordat que hi ha altres projectes paral·lels a l’allargament de l’autopista, però passen per “trams urbans” i per això “seria molt difícil millorar la mobilitat”.

Calvet C-32 1

 Per això, el titular de Territori manté la seva aposta per la via, tot i que el jutge hagi suspès cautelarment l’estudi informatiu del projecte i les obres no puguin avançar. El conseller ha recordat que aquesta infraestructura “està recollida en tots els planejaments”, uns documents que estan redactats durant “l’època del tripartit”.

Calvet C-32 2

Per últim, el conseller ha remarcat que l’ampliació de la carretera no només respon a una necessitat de mobilitat del turisme que hi ha a la zona, sinó que a Tordera, Blanes, Lloret de Mar i Tossa “hi viu molta gent” i seria una millora per al trànsit dels habitants de la zona.