El Consell Comarcal impulsa un curs que promou la incorporació de la dona a l’emprenedoria


El Consell Comarcal del Maresme promou la incorporació de la dona al món de l’emprenedoria amb el curs “Emprendre en femení”. Aquest curs de formació per a dones emprenedores desenvoluparà els punts forts, els valors i el talent femení, la vinculació “dona i emocions”, el sisè sentit per liderar i la comunicació d’un projecte des de la feminitat. El curs s’encara cap a dones emprenedores i és una formació subvencionada. Es farà els dies 17 i 25 de setembre de 9:30h a 13:30h a Mataró. La data fi d’inscripcions és el 13 de setembre. Per a més informació i per a fer la inscripció visiteu la pàgina web www.ccmaresme.cat.

El lloc on s’impartirà el curs és a Mataró, al Maresme Centre de Negocis, a l’Avinguda Jaume Recoder 85-87.