Aquest cap de setmana el CEEB Tordera realitzarà els seus últims amistosos abans de començar la lliga


L’equip sènior femení del Ceeb Tordera es desplaçarà aquest cap de setmana a Torelló per disputar el torneig de Sant Vicenç de Vilatorta. Tot i que les torderenques jugaran els seus respectius partits al pavelló del Torelló.

Els rivals contra els que es mediran les maresmenques tenen un alt nivell, per tant, el conjunt de Primera Catalana optarà aquest cap de setmana per una prova de foc. L’equip dirigit per Marc Alonso disposarà del luxe de poder comprovar si les recents incorporacions estan integrades a l’equip i sobretot per certificar si el nivell de les torderenques és l’adequat per afrontar el repte de mantenir-se a Primera Catalana.

Marc Alonso, tècnic de l’equip, ens parla sobre el nivell que preveu dels rivals contra els que s’enfrontaran.

Alonso rivals 1

Després d’aquest canvi, els rivals son els següents:

Dissabte

  • 11:40 vs C.B.Lleida, equip de copa
  • 17:30 vs C.B.Morell

Diumenge

  • 11:40 vs Escola del Carme
  • 16:30 vs Manyanet Reus

Per altra banda, pel que fa a les aspiracions de l’equip verd-i-blanc després de no haver pogut disputar el darrer partit amistós contra el Reus, que el propi entrenador el catalogava com un test per l’equip, l’objectiu és recuperar l’alt nivell d’intensitat.

Marc Alonso entrenador del conjunt maresmenc, ens comenta com l’afronten.

alonso aspiracions 2

Després del torneig, tres setmanes després, començaran la lliga.