S’obre el termini per preinscriure’s a les Escoles oficials d’idiomes


Tothom que vulgui estudiar un idioma a les Escoles Oficials d’Idiomes de Catalunya ja pot fer la preinscripció per internet. El termini per presentar les sol·licituds de forma telemàtica és del 2 de setembre fins al 5 de setembre a les 15:00h i de forma presencial el 5 de setembre fins a les 14:00h.

La preinscripció està oberta per als cursos extensius i intensius o flexibilitzats, així com per als cursos d’actualització i especialització del nivell C1 d’alemany, anglès, francès i italià.

Si vols accedir per primera vegada a un curs d’idiomes, t’has de preinscriure al nivell A1. Si tens de coneixements de l’idioma, els pots acreditar mitjançant documentació, però si no disposes de la documentació has de fer el test de nivell.

Recorda que per poder accedir als ensenyaments d’idiomes de les EOI cal tenir 16 anys o més de 14 anys per seguir els ensenyaments d’un idioma diferent del cursat a l’ESO. Per accedir als cursos d’actualització i especialització del nivell C1 d’alemany, d’anglès, de francès i d’italià cal haver obtingut el certificat de nivell avançat de l’idioma corresponent o un certificat equivalent al nivell B2.

Es pot fer un màxim de dues preinscripcions i a dos idiomes diferents. En cada preinscripció es poden triar dues opcions de centre i fins a quatre horaris.

Propers a Tordera tenim L’EOI de Calella al carrer Sant Jaume, 339 i L’EOI de Blanes al carrer Jaume Arcelós, 7.