El Club Futbol Tordera donarà la benvinguda al curs esportiu competitiu aquest dissabte


El primer equip del Club Futbol Tordera dirigit per Josep Matas Pai i per Marc Molès com a segon entrenador, dóna per tancada una pretemporada molt completa en endinsar-se de manera oficial, aquest proper dissabte 7 de setembre a la competició de lliga. L’equip torderenc, afrontarà com a local aquest dissabte a partir de les sis de la tarda, la primera prova de foc del curs esportiu, ja que l’equip maresmenc amb aspiracions i desitjos de tornar a segona catalana, s’enfrontarà contra un rival de la seva categoria, el Palafrugell. Conjunt que durant la darrera temporada, va demostrar el seu alt nivell i regularitat en mantenir-se a la zona alta de la classificació durant tota la competició.

Josep Matas Pai, tècnic del conjunt groc-i-vermell ens dóna a conèixer el seu punt de vista respecte al partit que disputen contra el Palafrugell en la primera jornada de la Tercera Catalana grup 16.

pai palafrugell 1

En canvi, pel que fa al desenvolupament de la pretemporada, Pai, ens comenta els obstacles que han hagut de saltar en aquesta dura cursa de tanques amb meta a Segona Catalana.

pai balanc pretemporada 2

Tanmateix, el partit corresponent a la primera jornada serà retransmès per l’equip de retransmissions de Ràdio Tordera, via l’emissora 107.1 de la fm o a través de www.radiotordera.cat.