IniciAppEl Club Futbol Tordera donarà la benvinguda al curs esportiu competitiu aquest...

El Club Futbol Tordera donarà la benvinguda al curs esportiu competitiu aquest dissabte

El primer equip del Club Futbol Tordera dirigit per Josep Matas Pai i per Marc Molès com a segon entrenador, dóna per tancada una pretemporada molt completa en endinsar-se de manera oficial, aquest proper dissabte 7 de setembre a la competició de lliga. L’equip torderenc, afrontarà com a local aquest dissabte a partir de les sis de la tarda, la primera prova de foc del curs esportiu, ja que l’equip maresmenc amb aspiracions i desitjos de tornar a segona catalana, s’enfrontarà contra un rival de la seva categoria, el Palafrugell. Conjunt que durant la darrera temporada, va demostrar el seu alt nivell i regularitat en mantenir-se a la zona alta de la classificació durant tota la competició.

Josep Matas Pai, tècnic del conjunt groc-i-vermell ens dóna a conèixer el seu punt de vista respecte al partit que disputen contra el Palafrugell en la primera jornada de la Tercera Catalana grup 16.

pai palafrugell 1

En canvi, pel que fa al desenvolupament de la pretemporada, Pai, ens comenta els obstacles que han hagut de saltar en aquesta dura cursa de tanques amb meta a Segona Catalana.

pai balanc pretemporada 2

Tanmateix, el partit corresponent a la primera jornada serà retransmès per l’equip de retransmissions de Ràdio Tordera, via l’emissora 107.1 de la fm o a través de www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES