Es formalitza el servei de transport escolar


L’Ajuntament de Tordera va aprovar la setmana passada la revisió del preu i de la modificació de la primera pròrroga del contracte de gestió del servei del transport escolar col·lectiu no obligatori als centres docents del municipi.  Aquest transport i el transport urbà es realitza a través de l’empresa Autocars Barrera. La modificació contempla un augment dels quilòmetres diaris, i l’actualització del preu a pagar per a aquest servei. El regidor de Transports, Rafa Delgado recorda que aquesta actualització i formalització del servei, entra dins el procés de licitar novament aquest transport, en el termini d’un any.

Transport delgado

El regidor de la CUP, Oriol Serra va expressar la seva disconformitat que un contracte d’aquesta magnitud tingui una durada tan llarga.

Transport cup

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla va destacar la importància que existeixi un control públic a aquest servei i confia que amb la nova licitació es pugui rebaixar el cost.

Transport Més

La regidora de ciutadans, Míriam Rocabruna va comunicar el seu vot favorable. En Comú Podem va votar en contra, Salvador Giralt va utilitzar el servei de transport escolar, per posar com un exemple de mala gestió del govern municipal.

Transport En Comú

La regidora d’ERC-Gent de Tordera i Jovent Republicà, Marta Paset troba excessiu la desviació d’augment de quilometratge per realitzar el servei. Paset apunta que el preu del km se situa en 5 euros, un import que troba desproporcionat.

Transport ERC

El regidor Delgado va aclarir que l’objectiu és fer les coses bé, i això és el que està fent el govern. A més, recorda que l’increment de rutes ve associat a un servei a nous centres escolars.

Transport delgado 2

El govern recorda que s’està fent un estudi de viabilitat, per tal que la futura licitació sigui adequada a les necessitats del poble. Ho explicava Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera.

Transport Junts x Tordera

El punt es va aprovar amb els vots favorables de Junts x Tordera, PSC, Més Tordera i Ciutadans i el vot en contra d’ERC, En Comú Podem i CUP.