Els Mossos alerten d’un augment de l’ús dels marcadors per part dels lladres


Els Mossos d’Esquadra alerten d’un augment de l’ús dels marcadors per part dels lladres per detectar els pisos que estan buits. Agents de la Regió Metropolitana Nord, que dóna influència a la zona de Tordera i l’alt Maresme, treballen en diverses investigacions on s’ha utilitzat aquest modus operandi. Es tracta de petits trossos de plàstic transparent, trossos petits de paper o bé fils prims de silicona o de pegament dissimulats entre el marc i la porta. Si el marcador segueix al lloc un temps després vol dir que no hi ha entrat ningú i que el pis està buit. Els Mossos tenen com a prioritat reduir els robatoris amb força a domicili. Entre el primer semestre del 2019 i el de l’any passat s’ha registrat un descens de gairebé un 5% a tot Catalunya.