El plenari municipal aprova els comptes generals de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2018


A l’últim plenari municipal, celebrat ahir a la tarda, es van aprovar els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2018. L’any passat, aquesta emissora va tancar amb un romanent positiu de gairebé 23.900 euros.

Respecte al compte general de l’Ajuntament de Tordera, tanca el 2018 amb un romanent negatiu de 520.589 euros, però amb una reducció del percentatge d’endeutament que passa d’un 75% a un 61%. Ho explicava la regidora d’Hisenda, Jennifer Jansa.

comptes jenifer

En les intervencions dels partits polítics, CUP, En Comú Podem, Ciutadans i ERC es van abstenir. Alguns grups van destacar la tasca positiva que realitza l’àrea d’Hisenda. En Comú Podem va discrepar que l’equip de govern prioritzi la despesa en moltes partides que estan prorrogades. Per la seva banda, ERC va criticar la quantitat de modificacions de crèdit realitzades. Escoltem Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla de Més Tordera, Miriam Rocabruna de Ciutadans, Salvador Giralt d’en Comú Podem i Marta Paset d’ERC-Gent de Tordera.

comptes partits

Els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, es van aprovar amb els vots a favor de Junts x Tordera, PSC i Més Tordera i les abstencions d’ERC-Gent de Tordera, En Comú Podem, Ciutadans i CUP.