El torneig de tir al plat de festa major assoleix molt bon nivell de participació


L’entitat de tir al plat de Tordera va organitzar una nova edició del popular torneig de tir al plat que es celebra anualment al Camp de Tir de Tordera (“Foso Universal”). Enguany, es va dur a terme durant la tarda  del passat dissabte 24 d’agost, concretament va arrencar a les 15:00 del migdia. El tradicional acte de festa major acostuma a assolir bones xifres en quant a les quantitats de tiradors que hi participen, no obstant això mai havia estat tan exitós com aquesta darrera edició.

Kiko, membre de l’organització del torneig ens parla de les raons per les quals creu que enguany s’han aconseguit tans patrocinadors i participants.

Kiko participacio 1

Tanmateix, la passada edició del tir al plat ha presentat una modificació per millorar el desenvolupament del transcurs del torneig.

Salvador, integrant de l’administració de la competició de punteria ens en parla.

salvador premis 2

Finalment, el club de tir al plat torderenc, com ja vam esmentar des de la banqueta d’estiu, està classificat per les finals de Catalunya de tir al plat en ambdues categories; individual (29 de Setembre) i en equips (15 de Setembre). Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera us mantindrem informats dels resultats.