DEMÀ FINALITZA EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PEL CONCURS DE POESIA I RAPSODES QUE ORGANITZA L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI.


Demà finalitza el concurs de poesia i rapsodes que organitza cada any l’Associació de gent gran de l’Esplai, amb el suport de la fundació “La Caixa” i Ràdio Tordera.
El concurs de poesia estarà dividit per quatre grups: el grup A, fins als 9 anys; grup B de 10 a 14 anys; grup C a 20 anys i el grup D a partir de 21 anys. Cada treball haurà de tenir un màxim de 30 versos i s’hauran de signar amb un pseudònim o lema. El nom, cognoms i l’adreça de l’autor hauran d’anar dins d’un sobre tancat i caldrà lliurar quatre còpies. Les poesies participants es recitaran dins el programa “Tardes de Poesia” el dissabte 27 de novembre de 8 a 10 del vespre.
D’altra banda, el concurs de rapsodes, estarà dividit en dos grups. El grup A fins als 18 anys i el grup B a partir dels 19 anys. La prova de rapsodes es durà a terme al programa “Tardes de poesia” el dissabte 4 de desembre de 8 a 10 del vespre, i cada participant haurà de recitar un poema obligat escollit pels organitzadors i un altre que podrà triar el mateix concursant.
El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 13 de desembre, a dos quarts de 10 de la nit, a la sala d’actes de l’esplai. Durant el l’entrega de premis es recitaran les poesies amb els rapsodes guanyador. L’acte serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.