L’orquestra Maravella, la cloenda del curset de sardanes i la diada castellera centren les activitats d’aquest diumenge


Recta final de les activitats de festa major. Aquest diumenge, 25 d’agost, les activitats començaran a les 9:00 del matí amb el XVII torneig de Petanca al Parc de la Sardana.

A les 17:30h, cercavila de grallers i tabalers dels Castellers de l’Alt Maresme entre la plaça de Miquel Martí i Pol i la Plaça de L’església. A continuació començarà la diada castellera amb les Colles Castellers de l’Alt Maresme, Castellers de Figueres i Esperxats de L’estany.

A les 18:00h concert a càrrec de l’Orquestra Maravella a la pista de l’Amistat.

A les 19:00h Cloenda del Curset de Sardanes amb la Cobla Palafolls a la plaça de l’Ajuntament, amb l’actuació de la Colla Sardanista Antaviana, organitzat per la Nostra Dansa. El seu president, Marià Vilajaliu ens explica l’activitat.

Cloenda Curset Sardanes

Durant l’audició sonaran les següents sardanes: És la Moreneta de Antoni Carcellé, Nits d’Estiu a Sant Llorenç d’Alfred Abad, Noces d’Or de Ricard Viladesau, Ratolí de Josep Auferil, Maria de Palafolls de Joaquim Soms, Perfum de Mar de Josep Coll, Saltirona de Josep Auferil, Maria Mercè de Josep Maria Boix i Maria de les Trenes de Josep Saderra.

A les 21:00h es farà el ball a càrrec de l’orquestra Maravella, a la pista l’Amistat.