Ràdio Tordera engega la vuitena edició del Concurs de Fotografia de la Festa Major a través de Twitter i Instagram


Un any més, i aquest ja serà el vuitè, Ràdio Tordera promou el Concurs de Fotografia de la Festa Major a través de les xarxes socials Twitter i Instagram. El concurs fotogràfic està pensat per a dispositius mòbils i amb una única protagonista: la Festa Major de Tordera.

Participar-hi és senzill: només cal tenir un compte de Twitter o Instagram, fer-te seguidor de Ràdio Tordera en aquestes xarxes (si encara no ho ets), fer una fotografia de qualsevol acte de la Festa Major de Sant Bartomeu amb un dispositiu mòbil i penjar-la amb l’etiqueta #fmtordera.

El termini per penjar les fotografies finalitza el dia 26 d’agost. El guanyador s’endurà un lot de productes de comerços de Tordera i el veredicte es farà públic a través de les xarxes socials de la ràdio.

El concurs #fmtordera és una proposta participativa de Ràdio Tordera que té com a objectiu dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals, tot potenciant la presència de l’emissora al Twitter i l’Instagram.