La Diada de Sant Bartomeu amb els actes més tradicionals, el Piromusical i el Cercatasques


Foto: @maikaflame

Pels més matiners, a les 9 del matí hi haurà Melé social al Parc de la Sardana, organitzat pel Club Petanca Tordera.

A les 11:00 del matí, a l’església parroquial, OFICI SOLEMNE amb la participació de la coral de la parròquia de Sant Esteve de Tordera. I tot seguit, caminada fins al Camí Ral amb l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera, on a les 12:30 començarà la tradicional i popular CURSA DEL CÓS. Les inscripcions es faran a la Plaça de la Concòrdia, de 10:30 a les 12:00h.

Un cop hagin corregut totes les categories, a la Plaça de l’Església, BALL DE GEGANTS I BATALLADA DE CARAMELS, a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera, acabant amb el lliurament de premis del Cós.  L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia anima els torderencs i torderenques a gaudir de la festa major.

alcalde festa major

Ja a la tarda, a les 18:00h, CONCERT de Festa Major a càrrec de l’Orquestra  La Nova Blanes, a la Pista de l’Amistat.

A les 19:00h, festival de Patinatge artístic al pavelló parroquial. A les vuit del vespre, a la Pista de l’Amistat, començarà el BALL DE TARDA amb l’Orquestra La Nova Blanes.

A les 22:00h del vespre serà el moment de la fórmula d’èxit emprada durant les últimes edicions del PIROMUSICAL. La música i els focs artificials aniran sincronitzats i es podrà escoltar des dels voltants del riu.

Acte seguit, a les 22:30h, començarà el XXè Cercatasques de Tordera, amb la Xaranga (Bufant Fort) i la Colla de Diables de Tordera com a encarregats d’animar la festa durant el recorregut. La sortida serà des del Parc de la Sardana. Seguidament, després del Cercatasques, concert a càrrec dels grups Albercoks i Free Kiss amb barraques al Parc Prudenci Bertrana.

En paral·lel, a les 23:00h de la nit començarà la tradicional serenata amb l’orquestra La Nova Blanes, per acabar el dia.