Esgotats els tiquets del Cercatasques de Tordera 2019


Més de 500 persones participaran en el XXIè Cercatasques de Tordera. Enguany es celebrarà el 24 d’agost dins de la programació de la Festa Major de Sant Bartomeu. Avui era l’últim dia per adquirir tiquets, però l’Ajuntament informa que ja s’han esgotat.

En aquesta edició, els participants aniran acompanyats de la xaranga “Bufant Fort” i, com sempre, de la Colla de Diables de Tordera. El recorregut començarà a les 22:30h al Parc de la Sardana i, després de passar per 12 establiments, enguany, arribarà fins al Parc Prudenci Bertrana, on es realitzaran les Barraques. La nit acabarà amb dos concerts: Albercoks i Free Kiss.

Per qualsevol dubte sobre el Cercatasques d’enguany, podeu trucar al telèfon 93 764 58 85 o enviar un missatge privat al perfil de Facebook o Instagran del Casal de Joves de Tordera.