Tordera mantindrà la xocolatada popular la matinada de Sant Bartomeu


El proper dia 24 d’agost, la tradició no es perdrà i Tordera es tornarà a llevar amb una xocolatada popular. L’activitat es farà darrere de la Plaça de l’Església, just a la sortida del Pont de Ferro, a les 6 del matí.

Davant la decisió de l’Ajuntament de Tordera de no programar la xocolatada la matinada de Sant Bartomeu, les seccions locals de la Candidatura de la Unitat Popular, ERC+GdT+JR i En Comú Podem Tordera han decidit coorganitzar aquest acte festiu i sumar esforços per mantenir-lo.

La xocolatada es durà a terme amb certes diferències respecte les edicions anteriors. En aquesta ocasió, l’activitat serà de pagament, que els participants faran a mode d’aportació voluntària. Tots els beneficis es destinaran a una causa solidària: frenar la repressió de les companyes de la Plataforma Stop C-32, que lluiten per la protecció del nostre territori.

L’edició d’enguany reivindica la necessitat de repensar el projecte de perllongament de la C-32, unes obres que són agressives amb el territori i serveixen com excusa per mantenir els peatges de l’autopista dels quals n’acaba la concessió el proper 2021.

La xocolata desfeta estarà acompanyada de coca feta per la pastisseria el Cisne, i serà servida amb gots biodegradables.