Avui a les vuit del vespre arrancarà el partit de festa major entre el CFTordera i la Juventus Lloret


Avui dia dijous 23 d’agost, a les vuit del vespre, es disputarà el ja habitual partit de futbol de festa major al camp municipal d’esports torderenc. En aquesta ocasió, el primer equip del conjunt maresmenc s’enfrontarà contra la Juventus Lloret, qui compta amb només dos anys d’història. El rival de l’equip de Josep Matas Pai, militarà aquesta temporada al grup 28 de quarta catalana, per tant serà una gran oportunitat pel Club Futbol Tordera no només per fer gaudir al públic en un ambient de festa major sinó que també serà útil per acabar de posar a to els jugadors torderencs.

Oriol Vila ens parla sobre el rival contra el que haurà de medir-se el Club Futbol Tordera.

(Vila matx 1)

Per altra banda, pel que fa a les expectatives abocades al primer equip, tot i ser un partit de festa major són guanyar en mesura del possibles. Oriol Vila, coordinador esportiu de l’entitat ens ho detalla.

(Vila goals 2)

Finalment, des de l’equip de retransmissions d’aquesta casa, es realitzarà la cobertura en directe de l’acte esportiu a partir de les vuit del vespre mitjançant l’emissora 107.1 fm o a través de www.radiotordera.cat.