Ruth Maresma i Yara Fernàndez, candidates a pubilla de Tordera


Una vegada finalitzat el període de presentació de candidatures al pubillatge torderenc, són dues les noies que han decidit presentar-se candidates a pubilla de Tordera: la Ruth Maresma i la Yara Fernàndez.

La presentació de les candidates a Pubilla i la presentació de la futura Pubilleta i Hereuet de Tordera, es farà el dia 21 durant la mitja part del recital d’havaneres. Una vegada finalitzada la presentació, tothom qui vulgui podrà votar presencialment la que haurà de ser la Pubilla 2019. Per fer-ho caldrà omplir la butlleta que hi haurà preimpresa i dipositar-la a la urna que s’habilitarà a l’entrada de l’Ajuntament. Totes les persones que vulguin votar hauran d’acreditar que estan empadronades a Tordera, mitjançant DNI o document oficial. 

La candidata que no surti escollida Pubilla serà nomenada Dama de Tordera, recuperant així una altra de les figures tradicionals de la Festa i de Tordera. 

El resultat de la votació es donarà a conèixer durant l’acte de proclamació del nou pubillatge, el dia 23 a la plaça de l’Església, quan es farà també el comiat dels actuals representants locals.