LA GENERALITAT DE CATALUNYA INVERTIRÀ 4 MILIONS D’EUROS A TORDERA EL 2005. ELS PROJECTES MÉS DESTACATS SÓN LA CONSTRUCCIÓ DE DOS NOUS CENTRES D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMARIA I LA CONSTRUCCIÓ D’HABITATGES SOCIAL A SANT JAUME.


La Generalitat de Catalunya invertirà uns 4 milions d’euros en diversos projectes a Tordera aquest 2005. El projecte principal amb una inversió de 1’5 milions d’euros es la construcció dels dos nous Centres d’Educació Infantil i Primària. El govern català, també té previst desenvolupar habitatges socials a la zona de Sant Jaume i urbanitzar alguns carrers de la zona de Mas Ros.
El regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya, Bernat Costas, creu que el nou govern de la Generalitat ha fet una aplicació pràctica en el repartiment del pressupost valorant principalment les necessitats socials.
Per part del MAT, Pitu Alsina, valora de manera positiva la partida destinada a Tordera, tot i que creu que la Generalitat hauria de contemplar el nou centre d’atenció primària.
Contxita Rodríguez, del PSC, fa un balanç positiu del primer pressupost del Tripartit, perquè contempla altres aspectes de primera necessitat a Tordera.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica les inversions que preveu la generalitat per Tordera, aquest 2005.
Tordera és la tercera població del Maresme que rep més partida del pressupost de la Generalitat de Catalunya.