La “Retirada” derrota al “Shalke te meto” per 2-5 i es proclama campiona de la primera edició del 24 hores


El passat dissabte 17 d’agost, es va realitzar la primera edició del torneig de 24 hores dut a terme per l’Athletic Club Tordera Parc. Per tant el torneig es va allargar fins el diumenge, dia en què es van disputar les finals i es va posar punt i final a l’acte esportiu de festa major.

L’àrbitre va decretar l’inici de les finals a les dotze del migdia, a priori un partit en el què el “Shalke Te Meto” era el clar preferit per endur-se el títol, no obstant això, contra tot pronòstic, la Retirada va realitzar un partit molt efectiu en atac, que juntament amb el gran encert que va demostrar tenir el seu porter, van culminar un matx merament mereixedor de la final.

Marcos Rueda, president de l’entitat blanc-i-vermella, fa balanç de la primera edició del torneig 24 hores.

rueda balanc 1

Per altra banda, tot i que el balanç i les sensacions d’aquesta primera edició són més que positives, Rueda, ens comenta quin aspecte considera que poden modificar de cara a properes edicions, ja que ha deixat molt clar que la idea és repetir-lo.

rueda canvis 2

Finalment, Rueda ha declarat pels micròfons de Ràdio Tordera que l’indret en el què s’ha realitzat l’acte de futbol sala, és a dir la Pista de Sant Andreu, ha donat millors resultats que la Pista de l’Amistat.