En marxa el 8è Concurs de fotografia de la Festa Major 2019 amb un apartat de Foc


Foto Club Tordera organitza, any rere any, el Concurs de fotografia de la Festa Major. Enguany és la 8a edició del Concurs i aquest es divideix en Festa Major 2019 i Foc. Ho explica el president del fotoclub, Xavier Llop.

concurs fotoclub 1

Per poder participar cal omplir el formulari gratuït. Recordem que, per tal de participar al concurs cal inscriure’s, obligatòriament, en els terminis establerts per l’organització. El període d’admissió acabarà el 8 de setembre.

El veredicte final tindrà lloc el 14 de setembre al local situat al c\Ciutadans al carrer Emili Vendrell a les 11 del matí. Aquest, serà un acte obert a tota la ciutadania. Xavier Llop explica els premis pels participants.

concurs fotoclub 2

El formulari d’inscripció, les bases del concurs i més informació respecte el 8è Concurs de fotografia de la Festa Major 2019, el podran trobar al web www.fotoclubtordera.cat