Continua la venda els tiquets del Cercatasques de Tordera 2019


Encara es troben a la venda els tiquets del XXIè Cercatasques de Tordera. Enguany es celebrarà el 24 d’agost dins de la programació de la Festa Major de Sant Bartomeu. Els tiquets es poden adquirir, al preu de 12 euros, al Casal de Joves fins el 22 d’agost. Enguany, el pagament només es podrà fer amb targeta bancària i el mateix dia de l’activitat no es vendran tiquets. Així mateix, tant per inscriure’s al Cercatasques com per comprar les entrades és indispensable portar el DNI i ser major d’edat. Sònia Aliva, dinamitzadora del Casal de Joves ho explicava.

cercatasques1

En aquesta edició, els participants aniran acompanyats de la xaranga “Bufant Fort” i, com sempre, de la Colla de Diables de Tordera. El recorregut començarà a les 22:30h al Parc de la Sardana i, després de passar per 12 establiments, enguany, arribarà fins al Parc Prudenci Bertrana, on es realitzaran les Barraques. La nit acabarà a la mateixa plaça amb dos concerts: Albercoks i Free Kiss. Sònia Aliva explicava cm fer el pagament per participar al Cercatasques.

cercatasques2

L’horari de venda de tiquets del Cercatasques en horari de matí, de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h, al Casal de Joves (al carrer Pujades). Per qualsevol dubte sobre el Cercatasques d’enguany, podeu trucar al telèfon 93 764 58 85 o enviar un missatge privat al perfil de Facebook o Instagran del Casal de Joves de Tordera.