El concurs de castells de sorra, la baixada sobre rodes, l’homenatge a la parella de més edat, i el recital d’havaneres centren les activitats de dimecres de la Festa Major


Demà arriben tres dels actes més tradicionals de la Festa Major de Tordera: el concurs de castells de sorra, homenatge a la parella de més edat de l’esplai i el recital d’havaneres. A les 11 del matí, al Parc de la Sardana començarà el concurs. Les inscripcions es faran des d’una hora abans, de 10:00 a 11:00 del mati. A la 13:00 es farà el lliurament de premis. Pau Megias és regidor de Festes.

Pau castells sorra

A les 18:30h arribarà una de les novetats de la festa amb la baixada sobre rodes. Els participants podran baixar en patinet, patins o monopatí pel Camí Ral. Les inscripcions es faran a partir de les 18:00h a la plaça de Cal Ros. Ens parla de la novetat, Pau Megias.

Pau baixada sobre rodes

Avui, a les 19:00h, a l’Esplai tindrà lloc l’homenatge a la parella de més edat. A continuació es farà la inauguració de l’exposició “Expo-Art 2019”. A les 20:00h tindrem exhibició de Twirling amb l’actuació de les atletes del Club Twirling Vila de Tordera a la Plaça de l’Església.

D’altra banda, a les 22:00h del vespre, a la Plaça de l’Església, recital d’havaneres amb el grup Son de l’Habana. A la mitja part, rom cremat per a tothom i presentació dels candidats i candidates a Hereu i a Pubilla de Tordera 2019 i també Hereuet i Pubilleta.

Les votacions es podran fer presencial dipositant les butlletes adjuntes al programa de Festa Major a les diferents urnes repartides del poble.

També es podrà votar a través d’Internet a la pàgina web www.tordera.cat.

El recital d’havaneres i la presentació dels candidats i candidates a Hereu i Pubilla, Hereuet i Pubilleta serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.