L’atur puja en 8 persones a Tordera durant el mes de juliol


L’atur augmenta en 8 persones a Tordera durant el mes de juliol i ara hi ha 1087 aturats i un 14,41% de persones en edat de treballar, en atur. Respecte a fa un any hi havia 13 aturats menys. Al conjunt del Maresme hi ha 22.643 persones aturades el que representa un 10,78% d’aturats. A bona part dels pobles del Maresme s’ha reduït l’atur però en canvi a altres poblacions s’ha incrementat lleugerament. En total a la comarca s’ha reduït en 93 persones la llista de l’atur. El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, atribueix l’augment de l’atur el juliol a Catalunya a la “incertesa” política i econòmica a l’Estat i a Europa.

atur 1

Ginesta, apunta que l’atur registrat el juliol a Catalunya “té nom de dona”

atur 2

 Barcelona és l’únic territori a Catalunya on ha incrementat l’atur aquest juliol, amb un 0,9% més respecte al mes passat.