IniciAppAvui es posen en marxa les categories bases del Club Futbol Tordera

Avui es posen en marxa les categories bases del Club Futbol Tordera

Els equips base del Club Futbol Tordera inicien els entrenaments de pretemporada avui dilluns 19 d’agost. A diferència del primer equip torderenc que va començar a posar-se a to pel curs esportiu el 30 de juliol, des de l’escoleta fins als cadets, (categories que conformen el futbol base de l’entitat) ho començaran a fer durant aquesta setmana.

Oriol Vila coordinador de les categories base dels groc i vermells ens en parla.

vila entrenaments 1

Enguany la nova junta ha deixat molt clar l’objectiu que el primer equip torderenc ha d’assolir, l’esperat ascens a segona catalana ja es va resistir l’any passat en aconseguir la tercera plaça amb els mateixos punts que el Malgrat, qui finalment va disputar els play-off gràcies a la diferència de gols. Tanmateix, pel que fa al juvenil, en principi competirà novament a primera, malgrat que momentàniament, l’equip maresmenc està a l’espera de la possible renúncia que pugui realitzar el Fornells a la preferent, en aquest cas hipotètic, el juvenil del Club Futbol Tordera passaria a formar-ne part. A continuació Vila, ens explica quins objectius tenen entre cella i cella de cara al futbol base.

vila objectius 2

Finalment el primer equip del C.F.T. disputarà el tradicional partit de Festa Major el Dijous 22 d’agost a partir de les vuit del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES