Avui es posen en marxa les categories bases del Club Futbol Tordera


Els equips base del Club Futbol Tordera inicien els entrenaments de pretemporada avui dilluns 19 d’agost. A diferència del primer equip torderenc que va començar a posar-se a to pel curs esportiu el 30 de juliol, des de l’escoleta fins als cadets, (categories que conformen el futbol base de l’entitat) ho començaran a fer durant aquesta setmana.

Oriol Vila coordinador de les categories base dels groc i vermells ens en parla.

vila entrenaments 1

Enguany la nova junta ha deixat molt clar l’objectiu que el primer equip torderenc ha d’assolir, l’esperat ascens a segona catalana ja es va resistir l’any passat en aconseguir la tercera plaça amb els mateixos punts que el Malgrat, qui finalment va disputar els play-off gràcies a la diferència de gols. Tanmateix, pel que fa al juvenil, en principi competirà novament a primera, malgrat que momentàniament, l’equip maresmenc està a l’espera de la possible renúncia que pugui realitzar el Fornells a la preferent, en aquest cas hipotètic, el juvenil del Club Futbol Tordera passaria a formar-ne part. A continuació Vila, ens explica quins objectius tenen entre cella i cella de cara al futbol base.

vila objectius 2

Finalment el primer equip del C.F.T. disputarà el tradicional partit de Festa Major el Dijous 22 d’agost a partir de les vuit del vespre.