Tot a punt per la nova edició de la cursa local de bicicletes de festa la major d’aquest diumenge


Aquest diumenge, ja dins dels actes de la festa major, arriba una nova edició de la cursa de bicicletes que es realitzarà per a sisè any consecutiu amb la organització del Club Esportiu Tordera després de que aquests rellevessin al Centre Excursionista de Miralles en la tasca de la preparació de la cursa popular.

A diferència de l’any passat, aquest any la cursa no presenta cap modificació degut a que les implementacions que es van realitzar per l’edició passada amb l’afany de millorar la qualitat de la cursa, s’han decidit mantenir.

Albert Prats, president del Club Esportiu de Tordera ens ho explica.

Totes les categories iniciaran la cursa des del Camí Ral a la cantonada Dr. Trueta, al mateix lloc on es podran dur a terme les inscripcions a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Tot i això hi ha dos tipus de rutes: la llarga i la curta; En la ruta curta s’engloben les categories de 0 a 4 anys, de 5 a sis anys i de 7 a 8 anys. Totes aquestes categories poden utilitzar rodetes a la cursa.  La ruta llarga agrupa les categories de 9 a 11 anys de 12 a 15 anys i la categoria d’adults, +16.

Prats ens comenta les dos rutes.

En aquesta competició serà obligatori dur casc. En cas de no portar-lo, el competidor/a no podrà participar en la cursa.