El Cercle Astronòmic de Tordera prepara una plantada de telescopis oberta a tothom


El Cercle Astronòmic de la Tordera, CASTOR, organitza aquest divendres, 16 d’agost, una nova plantada de telescopis. És una activitat que s’ha convertit en una tradició dels mesos d’estiu al nostre municipi i s’inclou a la programació de la Festa Major 2019.

L’objectiu d’aquest tipus d’observacions és veure una mica més a prop el nostre cel i apropar-lo a tothom que vulgui descobrir que hi ha més enllà dels núvols. Un dels membres del Cercle Astronòmic de la Tordera, Xavier Gimeno, detallava que aquest divendres serà un dia que es podrà apreciar Llàgrimes de Sant Llorenç, a més d’altres fenòmens astronòmics, que es podran captar a través dels telescopis que l’entitat té a punt per a tothom qui s’hi vulgui apropar.

plantada telescopis gimeno

La plantada de telescopis es farà al Parc Prudenci Bertrana aquest divendres a les 10 de la nit. Recordem que en cas de pluja o que el cel estigui molt tapat, l’activitat es suspendrà.