La revetlla de Santa Maria arriba un any més a Tordera


La festa dels 80 i 90 serà protagonista per la revetlla de Santa Maria a Tordera amb 80 principales + Nice Guy Eddie.

La revetlla de Santa Maria de Tordera 2019 continua amb el format que va estrenar l’any passat. Davant l’èxit de resposta de públic de l’edició anterior, la Plaça de l’Església acollirà de nou una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de 80 principales + Nice Guy Eddie. Les coreografies més ballables i els temes del record que mai han deixat d’estar de moda estaran presents en aquesta fórmula destinada a tots els públics. De fet, anys anteriors aquest dia coincidia amb la Festa Major de municipis molt propers. Amb un enfocament diferent, es busca captar un seguit de gent que pugui acabar d’amanir la festa del proper dia 14 d’Agost. La regidora de Joventut, Barbarà Vergés explicava com serà la celebració d’enguany i destacava el punt d’informació jove.

festa santa maria

La festa començarà a les 23:00h i també hi hauran barraques al mirador de la plaça, a diferència dels altres concerts de festa major, que es faran al parc Prudenci Bertrana.