Niàgara Park celebra aquest cap de setmana la seva festa popular


La urbanització de Niàgara Park ja té preparada la seva Festa Popular, que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 d’Agost. Dissabte les activitats començaran a les 8:00h amb una caminada de 4km per la urbanització. A les 9:00h pica-pica; 10:00h jocs infantils i seguidament festa de l’escuma. A la tarda, partit de futbol i karaoke per grans i petits.

Diumenge, a les 9:00h petanca i a les 15:00h arrossada popular per 4 euros ració. A la tarda pallassos, sorteig de premis i fi de festa. La presidenta de l’associació de veïns, Isabel Borràs explica que la participació en el sorteig serveix per sufragar les despeses de la festa.

festes niagara park

 Durant tots els dies de festa hi haurà servei de bar i entrepans en el Bar La Petanca.