El Període extraordinari de presentació de candidatures al pubillatge de Tordera finalitza aquest divendres


Foto: Manel Romera

La Regidoria de Festes, d’acord amb els representants locals del pubillatge torderenc, amplien fins al dia 16 d’agost el termini de presentació de candidatures a pubilla i hereu de Tordera. La pròrroga del termini respon a la voluntat d’ampliar el nombre de candidatures i mantenir vigent la  figura del pubillatge a Tordera que ja compta amb 60 anys d’història.

Els nois i noies interessats en presentar-se com a candidats a Hereu i Pubilla hauran d’enviar un correu electrònic a serveispersonals@tordera.cat i des d’aquesta Àrea els donaran les indicacions per formalitzar la candidatura.

La pubilla de Tordera 2018 i segona dama del Maresme 2019, Judit Duran convidava a tots els joves a participar d’aquesta experiència.

pubillatge 1

Els requisits per ser candidat/a són: estar empadronat/da al municipi i tenir entre 18 i 21 anys, és a dir, haver nascut des de l’any 1998 fins al 2001 en el cas de pubilla o hereu; i tenir entre 7 i 10 anys, és a dir, haver nascut des de l’any 2009 fins al 2012 en el cas de pubilleta o hereuet. Escoltem la Judit.

pubillatge 2

La proclamació de la Pubilla, l’Hereu, la Pubilleta i l’Hereuet tindrà lloc el dia 23 d’agost a les 19:30h a la Plaça de l’Església.