La Colla Infantil dels Diables de Tordera escalfa motors per la festa major


La Colla Infantil dels Diables es va constituir l’any passat, i tot i que van participar al correfoc de l’edició 2018 de la festa major, serà enguany quan tindran una presentació més oficial. La colla es va crear amb l’objectiu que serveixi de base per la Colla de Diables, així ho explicava la presidenta de la Colla Jove, Isabel Castanyer.

colla jove1

Aquest grup de joves diables actuarà al Correxuxes de Tordera i abans d’això aquest proper divendres 16 d’agost juntament amb la colla de diables de Castellbisbal actuaran a aquest indret. D’aquesta manera es prepararan pel correfoc de Tordera, que serà el dia 23 d’agost a les 22:00h. Isabel Castanyer explicava les diferents disciplines que conformen el grup i els actes que faran.

colla jove2

El correfoc 2019 serà el primer en el qual hi formarà part el Maxtord, la nova bèstia de l’entitat torderenca que es va presentar a la Fira del Ram.