La Biblioteca de Tordera estarà tancada la segona quinzena d’Agost


La Biblioteca de Tordera informa que el servei romandrà obert durant el període de vacances establert des d’aquesta administració.

Amb el període de vacances al damunt, la Biblioteca de Tordera tancarà les seves portes durant aquesta segona quinzena del mes d’Agost. Per tant, l’espai no estarà obert al públic des del Dijous 15 i fins a finals de mes, el 31 d’Agost. La Biblioteca va finalitzar la programació d’estiu amb diferents actes per a totes les edats durant el passat mes de Juliol. El “Festival Multipolar”, el “Discovery Time” o l’Hora del conte, van tancar amb èxit de participació els darrers actes d’aquest servei municipal que encetarà una nova programació d’actes durant el proper mes de Setembre. L’acte que tancarà portes aquest estiu serà la Xerrada del Cercle d’Història sobre “El tren de Tordera”. A més, i com és habitual, el servei que s’hi ofereix es restablirà amb la reobertura de portes la primera setmana de Setembre.