Balanç molt positiu de la 17a edició del torneig Bitlles a la Fresca


La dissetena edició de l’exitós torneig estiuenc de bitlles catalanes organitzat per la Penya del Bistec, va finalitzar el passat divendres deixant un molt bon gust de boca.

El passat divendres 9 d’Agost es va posar punt i final a una nova edició de les Bitlles a la Fresca, com a acte de cloenda, es va fer l’entrega dels guardons i seguidament, es va celebrar un sopar de germanor que constava d’una botifarra, d’una llesca de pa, de postres i de beguda per cada participant del torneig.

Com de costum, les Bitlles a la fresca han triomfat a nivell de participació, ja que van assolir les 36 places possibles en menys de 12 hores.

Quim Caballé, president de l’entitat, ens valora el desenvolupament de la competició.

Caballe balanc 1

De cara a properes edicions es considera inoportú l’ampliació de l’aforament màxim d’equips que disputen el torneig perquè la logística i l’espai no és suficient. A més a més, de moment, no hi ha en ment cap implementació notable per part de l’organització. Quim Caballé ens ho especifica.

Caballe canvis 2

Finalment, a nivell col·lectiu els primers classificats de la categoria dels no federats van ser els Minibitllerus amb un total de 1663 punts, en canvi els amfitrions, és a dir la Penya del Bistec, van proclamar-se campions de la categoria dels federats gràcies als seus 1746 punts.