Cremen quatre cotxes aparcats al Camí de Mas Martí i el SEM atén una desena de persones per inhalació lleu de fum


Quatre dotacions de bombers, Policia Local  i ambulàncies  han intervingut aquesta matinada al Camí de Mas Martí de Tordera després que una furgoneta s’hagi incendiat per causes que hores d’ara s’investiguen. L’incendi de la furgoneta s’ha vist agreujat quan el foc s’ha propagat a tres vehicles més que estaven estacionats al mateix carrer.

El foc també ha afectat lleument dues façanes de les vivendes i una desena de veïns han estat atesos pel serveis sanitaris per inhalació del fum. Afortunadament cap dels veïns ha necessitat d’hospitalització.

A primera hora del matí s’han retirat els vehicles afectats pel foc i hores d’ara Endesa està treballant per restablir el servei elèctric que s’ha vist afectat pel foc en aquest tram de carrer.