La Comissió Jove de Festes serà una realitat a Tordera


L’Ajuntament de Tordera, concretament les regidories de festes i joventut volen impulsar un nou òrgan consultiu format per joves. Amb l’objectiu principal de tirar endavant noves propostes, dinamitzar i potenciar les activitats de festes de tot l’any del municipi, es vol crear la “Comissió Jove de Festes”. Aquesta comissió la formaran joves del poble amb la intenció de coordinar, organitzar i proposar actes per als joves, ja sigui per la festa major o altres actes que es puguin dur a terme al poble al llarg de l’any. Barbara Vergés, regidora de Joventut de Tordera, explicava el que es persegueix creant la Comissió Jove de Festes.

comissio jove1

El govern municipal obre així una nova porta per escoltar i facilitar una referència en aquest tipus de públic que té ganes de poder endinsar-se d’una forma activa al moviment torderenc. Amb la nova programació de la festa major es dona la possibilitat de participar, de forma voluntària, en l’organització de diferents actes com el Cercatasques, la baixada en patinet, el correxuxes… De moment, aquesta iniciativa es troba en fase de creació i a hores d’ara es busquen voluntaris. Vergés explicava com s’ha de fer per poder participar-hi.

comissio jove2

Per més informació, podeu adreçar-vos al Casal de Joves personalment al C/Pujades, número 9. També podeu trucar al telèfon 937645885 o al correu electrònic casaldejoves@tordera.cat.