L’Associació La Nostra Dansa ofereix avui una audició de sardanes amb la cobla La Principal de Banyoles


L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes se celebraran a la plaça de l’església. Avui, serà l’últim dia del curset de sardanes.

Per aquest divendres 9 d’Agost, la Cobla La Principal de Banyoles actuarà interpretant les següents sardanes: A Garcia, 10 i més de C. Santiago; Baix Empordà de J. Auferil; Blanes festiu de J.M. Albertí; Colla Llavor del Montgrí de X. Forcada; Com tu la volies de F. Mauné; Conxita encisera de P. Mercader; El Sereno de J. Coll; Joia de viure de J. Lázaro i La nit de Nadal de J. Grivé.

L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.