IniciAppDemà comencen les festes de Roca-Rossa i dijous vinent s'hi celebrarà el...

Demà comencen les festes de Roca-Rossa i dijous vinent s’hi celebrarà el tradicional aplec

Aquest cap de setmana els veïns Roca-Rossa celebren les seves festes de veïnat. Les activitats començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge, 12 d’agost.

Les festes de Roca-Rossa s’iniciaran el divendres 9 quan hi haurà la inauguració al xiringuito de la pista. Més tard, jocs infantils. Ja a les 22h, s’ha organitzat ball amb servei de bar i música. El cuiner del xiringuito, en Quico, explicava el que s’oferirà durant tota la festa major.

xiringuito rocarossa

Pel que fa a dissabte, els jocs infantils començaran la tarda. Després, petanca, partit de futbol i el joc de l’hort. A les 22h es celebrarà el ball també amb servei de bar.

Pel que fa a les propostes de diumenge 11, es donarà inici al dia amb la festa de l’espuma, després finals de petanca i futbol. Finalment, a les 22h es celebrarà el ball també amb servei de bar.

Recordem que les festes de Roca-Rossa començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge. Més tard, el dijous 15, es produirà el tradicional aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa amb el programa d’activitats tradicional al monestir.

ÚLTIMES NOTÍCIES