L’associació de veïns de Sant Daniel organitza la seva festa el proper dissabte


El dissabte 10 d’agost tindrà lloc la festa de la urbanització de Sant Daniel 2019 organitzada per l’associació de veïns. Una festa que es farà als carrers de la urbanització, concretament al Carrer Migjorn entre Bonavista i Garbí. Així ho explica el president de l’associació de veïns, Jesús Saltó.

salto 1

La festa tindrà com a protagonistes petits i grans. Les activitats començaran a les 10:30h amb l’acte “Pinçar-te” amb col·laboració del teatre Clavé. A continuació a les 11:30h Concurs de dibuix, a la tarda, des les 17h fins a les 19h hi haurà inflables amb aigua perquè nens i nenes puguin gaudir. El Sopar començarà a les nou del vespre i tindrà un preu de cinc euros per els socis de l’associació de veïns i vuit euros per aquells que no siguin associats. A partir de les onze de la nit començarà la recta final de la festa amb la música del DJ Goyi, un dels membres de la junta de l’associació. Saltó explica en declaracions a Ràdio Tordera quin serà el menú del sopar.

salto 2

Tots aquelles persones interessades en assistir al sopar podran fer la reserva fins el dia 8, dos dies abans de la festa. Per reservar cal contactar amb un dels següents telèfons de l’associació de veïns; amb el president Jesus Saltó (639 759 138), amb Brígida Robles (610 543 988) o amb Joan Coll (639 367 913).