Es desvetllen els grups musicals que actuaran a la Festa Major 2019


La Festa Major de Tordera agafa forma. Amb el compte enrere en marxa per l’inici de la celebració més important del municipi, l’Ajuntament de Tordera ha desvetllat l’animació musical que acompanyarà als torderencs i torderenques durant la programació de barraques a Tordera. Aquest any, ple de novetats, l’encapçala un dels grups catalans musicals més reconeguts de l’escena musical del territori: “Buhos”.

Així doncs, la regidoria de joventut ja ho té tot a punt per afrontar la nova edició de la festa major de Tordera 2019. El dia 14 d’agost com ja es tradició, el nostre municipi celebrarà la revetlla de Santa Maria seguint amb un format que es va instaurà l’any passat. Davant l’èxit de resposta de públic i demanda de gent cap al gènere musical dels 80, la Plaça de l’Església acollirà una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de 80 Principales + Nice Guy Eddie. Les coreografies més ballables i els temes del record que mai han deixat d’estar de moda estaran presents en aquesta fórmula destinada a tots els públics, serà l’únic concert que es durà a terme a la plaça de l’Ajuntament.

El Regidor de Festes de l’Ajuntament de Tordera, Pau Megías, explica el canvi de localització de la majoria de concerts d’enguany.

grups fm pau

La resta de les barraques 2019 es duran a terme a partir del dijous 22 d’agost. Com a novetat d’enguany, el Concert de la Nit Jove es farà al Prudenci Bertrana, com explicava Pau Megías. A les 23h actuarà Seguirem, que obrirà la nit i deixarà pas a un dels grups amb més renom del panorama català, Buhos. Finalment tancarà la nit Dj Sendo.

El divendres 23 d’agost a partir de les 23:45h l’Orquestra Maribel i el Sixtus.

El dissabte 24 d’agost es celebrarà el XXIè Cercatasques, el qual començarà a les 22:30h de la nit al Parc de la Sardana. A continuació la nit continuarà al Prudenci Bertrana amb dos grups de versions. Per una banda, Albercoks i també l’actuació dels Free-Kiss.

Durant tots aquests dies al mateix parc Prudenci Bertrana hi haurà diverses entitats locals que instal·laran les seves barraques.