El trasllat de les Barraques al Parc Prudenci Bertrana, primera de moltes novetats a la Festa Major 2019


Les regidories de Festes i Joventut treballen des de fa setmanes en l’organització de la Festa Major de Sant Bartomeu que aquest any presentarà diversos canvis a les activitats i més actes al programa.

D’una banda, es reserva  la primera quinzena d’agost per als actes culturals i els tornejos esportius com ara el musical de Festa Major, la xerrada amb el Cercle d’Història, la festa dels 80, la marxa de les Bruixes, el 3×3 de bàsquet, la cursa de bicicletes o els partits d’hoquei i de futbol. Per altra banda, el gruix d’actes es concentraran novament la segona quinzena, entre els dies 21 i 26 d’agost, quan es duran a terme les activitats tradicionals com el Cós, el pregó, les  havaneres, la proclamació del pubillatge,  els castells de sorra, el piromusical, les sardanes, el Cercatasques, els concerts i els balls de nit. El regidor de festes, Pau Megías, explicava el perquè de separar els actes entre la primera quinzena i la segona.

novetats fm19 1

Una de les principals novetats d’enguany arriba amb el trasllat de les barraques al parc Prudenci Bertrana. No obstant, s’han afegit bastants actes al programa d’aquest any com la Baixada sobre rodes, el Fridays for future, el Posa Color a la plaça, la Pujada al campanar o els Jocs de taula. Megías destacava la importància d’anar canviant la festa del poble.

novetats fm19 2

Els actes del programa de la Festa Major 2019 comencen el proper dissabte 10 d’Agost amb la V Marxa Nocturna de les Bruixes i acabaran amb el XXIV Sopar Popular el dilluns 26 d’Agost.