Marc Alonso renova com a entrenador del sènior femení del CEEB Tordera


Marc Alonso renova una temporada mes a les files del CEEB Tordera entrenant al sènior femení que militarà a primera catalana femenina. La junta de l’entitat  aposta per l’entrenador torderenc perquè segueixi la propera temporada amb el difícil objectiu de mantenir la categoria, a primera catalana femenina. El propi Marc Alonso ens comenta les seves primeres paraules després de renovar i com afronta la seva sisena temporada dirigint a l’equip verd-i-blanc.

Alonso renova 1

Per altra banda, dins de l’equip tècnic del conjunt verd, seguirà en Dani Garcia com ajudant tècnic i s’afegirà en Marc Muñoz en aquest mateix càrrec que ajudaran a en Marc Alonso amb la gran feina que tenen per davant a primera catalana femenina. Alonso ens explica què poden aportar els dos ajudants d’entrenador.

Alonso ajudants 2

Recordem que els calendaris del CEEB Tordera ja es van fer públics a la web de la Federació Catalana de Basquetbol.