El CEEB Tordera ja té el calendari per el proper curs esportiu a primera catalana


El CEEB Tordera ja sap quins son els equips amb què haurà de competir la propera temporada a primera catalana femenina. El grup 1 està format per 13 equips d’arreu de Catalunya dels quals el viatge més curt serà a Granollers (51 km) i en el desplaçament més llarg, a les jugadores del CEEB els hi tocarà  visitar la pista del St. Fruitós de Bages.

El primer partit de les torderenques serà contra el Martinenc Basquet A on el club torderenc jugarà de visitant, es disputarà el dissabte 28 de setembre a tres quarts de sis de la tarda. Partit que ens brindarà bon bàsquet ja que probablement s’assimili a la final a 4 disputada a Viladecans on el Martinenc va competir pel títol que finalment es va endur de manera ajustada el CEEB Tordera. Dani, segon entrenador del sènior femení ens comenta com veu aquest calendari del proper curs esportiu i ens comenta que començaran la pretemporada al 19 d’agost.

Dani calendari 1

En canvi, l’entitat Torderenca jugarà el seu primer partit com a local una jornada després, contra el Basquet Ateneu Montserrat A a un quart d’una al pavelló municipal dels Països Catalans.

Finalment cal afegir que el conjunt verd acabarà la fase regular el diumenge 10  de maig a tres quarts de sis de la tarda a la pista del Joventut les Corts.

Finalment recordem que tots el partits de l’entitat seran retransmesos per l’equip d’esports de ràdio Tordera.