Arriba la Festa Major de Vallmanya


El proper dissabte 3 d’agost comença la Festa de Vallmanya.  A les 11:30h del matí començaran les activitats de la programació festiva del veïnat amb una cantada d’havaneres. Aquesta és una de les novetats d’enguany que presenta aquest tradicional aplec. Mitja hora més tard, 12 del migdia hi haurà una missa que, enguany, la oficialitzarà el mossèn Santi Parejo amb l’acompanyament de la Coral de Tordera en honor a Sant Feliu i tot seguit hi haurà la gran “bateiada” familiar.

El portaveu de la família Xampeny i Gras, Joan Xampeny, ens dóna detalls del que se sortejarà a la rifa del migdia.

Xampeny 1

Al acabar la gran “bateiada”, que tal i com afirma Joan Xampeny “és única i tradicional”, hi haurà un pica-pica per tothom amb cava i refresc. Així mateix, també hi haurà la tradicional rifa d’un pernil i una espatlla de pernil i 2 menús gentilesa del Restaurant Les Ferreres, 2 menús pel Restaurant Al-Troco, entre d’altres regals. 

Tot seguit hi haurà dinar de germanor al Restaurant Les Ferreres i a partir de les 4, ball de tarda amb el concert del grup “Franqui”.