Sardanes i balls tradicionals a la plaça


L’associació sardanista “La Nostra Dansa” ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes se celebraran a la plaça de l’església.

Per aquest divendres 2 d’Agost, la Cobla de Palafolls actuarà interpretant les següents sardanes: “Per tu, Rita”, “Banyuls, ciutat pubilla”, “Colometa”, “Gregori”, “A saltar”, “Sant Pere de Casserres”, “El bon hereu”, “Rosa bella” i, per acabar, “Fermina“.  L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.

Per dissabte continua la programació de balls tradicionals a la plaça de l‘Església amb el grup “AMEBA” a Tordera. Aqueta serà l’última ballada de folk de l’edició d’enguany. Recordem que l’actuació començarà a les 22:00h.